Q&A (UKR)

Good night imperial pride – підтримай бойових антиавторитаріїв у боротьбі з російською окупацією.

Що таке «Good night imperial pride»?

Кампанія з підтримки антиавторитарних товаришів і товаришок, які беруть участь в бойових діях зі звільнення України від Російського воєнного вторгнення.

Ціль кампанії:

Зібрати суму в 16 000 євро, за яку ми купимо 2 пристрої нічного бачення і 22 чохли для бронежилетів.

Оснащення відправиться в 2 підрозділи, в складі яких діють наші товариші і товаришки.

Хто проводить кампанію?

Група анархістів, які на прохання антиавторитаріїв вже закупили і доставили підрозділу: чохли для бронежилетів, плити, каски, тюнінгові речі для зброї та інше.

Як ми працюємо:

Наша група волонтерів отримує від підрозділу замовлення напряму щодо спорядження, уточнює характеристики, потрібну кількість і пріоритети покупок. Далі ми шукаємо в продажу речі першого пріоритету та знову узгоджуємо знайдені моделі з підрозділом. Після схвалення ми купуємо і контролюємо доставку до кінцевого місця призначення.

Кампанія «Good night imperial pride» вже пройшла стадію узгодження з підрозділом моделей ПНБ і чохлів для бронижилетів. Тепер залишилось закупити і доставити.

Як розраховується сума збору:

Ми підсумували відому максимальну вартість приладів нічного бачення і максимальну вартість бронежилетів.

Вартість одного ПНБ коливається в діапазоні від 3500 до 4500 євро, вартість одного чохла для бронежилетів – від 200 до 300 євро.

Як підтримати:

Підтримати товаришів і товаришок можна матеріально, перерахувавши гроші зручним способом за адресою Paypal: http://paypal.me/gnimperialpride або gnimperialpride@riseup.net

Якщо у вас є ентузіазм і можливість організувати захід для збору грошей, пишіть нам на пошту: gnimperialpride_info@riseup.net і ми вишлемо медіа-матеріали: постери, стікери, qr-коди гаманця.

Як можна відслідковувати процес кампанії:

За процесом кампанії ви можете слідкувати у наших соціальних мережах: t.me/gnimperialpride, https://twitter.com/gnimperialpride. Також ми обіцяємо надавати звітність зі збору грошей і закупок.

Зі всіма запитаннями звертайтесь на пошту: gnimperialpride_info@riseup.net

Що буде з грішми, які будуть зібрані понад потрібну суму?

Гроші, які залишуться після покупки речей першого пріоритету, будуть направлені на закупку інших необхідних речей для підрозділу і групи ЗСУ.

Також ми можемо оплатити бензин водіям, які доставлять спорядження до військових.